Ελληνικά English
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
 

Η Εταιρεία ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση , η οποία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάεις 1600 τ.μ.

 Δραστηριοποιήθηκε και λειτουργεί από το 1980 στον ευαίσθητο χώρο του καθαρισμού, περιποίησης και ασφαλούς φύλαξης ταπήτων.

Το χαλί αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό, ντελικάτο και ευαίσθητο σε ακάρεα, βακτήρια, μικροοργανισμούς καθώς και σε ακατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας .

Για το λόγο αυτό αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή τόσο τον αντιμικροβιακό καθαρισμό με οικολογικά μέσα, όσο και τη φύλαξη σε ασφαλείς και κατάλληλους από απόψεως καθαριότητας, θερμοκρασίας και υγρασίας χώρους.

Θεωρούμε ότι κάθε χαλί αποτελεί ένα μοναδικό, οργανισμό, που απαιτεί ειδική και εξατομικευμένη αντιμετώπιση. Αν και είμαστε από τα πρώτα καθαριστήρια που κατασκευάσαμε και χρησιμοποιήσαμε αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού, υποστηρίζουμε ότι ουδέποτε το αυτοματοποιημένο πλύσιμο θα ξεπεράσει ποιοτικά τη χειρωνακτική μας μέθοδο.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στα κρόσσια, τα οποία πλένονται χωριστά σε ειδικά μηχανήματα αποφευγοντας τις φθορες και την ταλαιπωρια, καθώς και το στεγνωμα των χαλιων σε ειδικα διαμορφομενους χωρους μακρια απο τις ακτινες του ηλιου.

Σεβόμενοι το χρόνο σας αντιμετωπίζουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και ακρίβεια τόσο την παραλαβή του χαλιού όσο και την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση του στο χώρο σας.

Η εμπεριστατωμένη ενασχόληση μας με τον καθαρισμό των χαλιών , η τριακονταετής εμπειρία, η τεχνογνωσία και οι συνεχείς πειραματισμοί μας, είχαν σαν αποτέλεσμα τη βράβευση μας με βαθμό Α, από τις διεθνης καινοτομίες, για τη μέθοδο που πλένουμε τα χαλιά.

Παρά την κρίση που επηρεάζει τις ζωές και τις επιλογές όλων , εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, πράγμα που μας δίνει κουράγιο και δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις- υψηλής ποιότητας- υπηρεσίες μας και στο μέλλον.

 

Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]